• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Brother Innov-is VQ2 naaimachine

€ 2.499,00
-14%
€ 2.149,00
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad bij fabrikant
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Geniet volop van maximale veelzijdigheid met de volledig computergestuurde Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm.

De Innov-is VQ2 geeft u een uitstekende controle over uw naaiwerk en naait moeiteloos diverse stofkwaliteiten. De grote werkruimte van 285 mm is perfect voor grotere projecten zoals bruidsjurken, jassen en quilts. Bovendien beschikt deze machine over een indrukwekkende reeks van 473 steken, kan ze tot 1050 steken per minuut naaien en biedt ze een grote stabiliteit.

U zult verrast zijn door alle geavanceerde functies zoals het tekenen van steken op het LCD-touchscreen en het opslaan van steken om later weer te gebruiken. Geef uw werkstukken een persoonlijke ‘touch’! De Innov-is VQ2 bezit een automatische elektronische naaldinrijger en een intuïtieve draadgeleider, zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren.


Extra groot LCD-kleurentouchscreen (17,8 cm)
Alle steken zijn duidelijk zichtbaar in het grote kleurenbeeldscherm! Raak eenvoudig het scherm aan om een naai- of quiltsteek te selecteren en bekijk direct alle duidelijk weergegeven informatie over de gekozen steek. Met eveneens de mogelijkheid om:
• Een keuze te maken uit een van de 13 ingebouwde talen
• Instellingen aan te passen
• Leerprogramma's op het scherm en de ingebouwde hulpfunctie te raadplegen
• Tijd weer te geven

Heldere LED verlichting
De zeer heldere LED-verlichting geeft perfect, natuurlijk licht zodat u altijd de gekozen steek en informatie over de steek goed kunt zien, ongeacht de lichtomstandigheden. De lichtsterkte is volledig instelbaar zodat u de beeldweergave optimaal kunt afstemmen op uw werkomgeving.

Zeer grote werkruimte
De extra lange vrije arm (285 mm) geeft u meer ruimte dan ooit. De Innov-is VQ2 biedt grootse ruimte voor extra grote quilt-, mode- en interieurprojecten.

Centrale bediening
Belangrijkste functies binnen handbereik zorgen voor extra gebruiksgemak.

473 ingebouwde steken
De Innov-is VQ2 biedt een indrukwekkende collectie naai-, en quiltsteken, 14 verschillende knoopsgaten, 5 soorten ingebouwde lettertypen, decoratieve steken (tot een breedte van 40 mm), "Vintage"-steken, klassieke heirloomsteken én het "I love you" -ontwerp in 15 verschillende talen. Sla uw zelf gecombineerde steken op om een volgende keer direct te kunnen naaien.

Automatisch electronisch naaldinrijgsysteem
Het inrijgen van de draad in de naald is zo eenvoudig: één druk op de knop is voldoende.

Snel verwisselbare spoel
Plaats een volle spoel en u kunt meteen aan de slag.

Schuifknop voor snelheidsregeling
Stel de snelheid in van langzaam tot snel. Hiermee kunt u tijdens het naaien ook de steekbreedte wijzigen.

Toets verstevingssteek
Met een eenvoudige druk op de toets naait u zo een versteviging aan het begin en einde van de naad.

Draaifunctie
De persvoet gaat automatisch omhoog als u de naald naar beneden laat, zodat u de stof snel en vlot kunt draaien. Voor volmaakt genaaide hoeken in kragen, zakkleppen, quiltpatches en meer.

ICAPS-functie
De ingebouwde ICAPS-functie (Innov-is Continuous Automatic Pressure Sensor) van de machine heeft sensoren die variërende stofdikten detecteren zodat u probleemloos elkaar kruisende naden, quilts, met verschillende soorten stof, applicaties en versieringen kunt naaien. Of u nu zijde, denim of leer stikt, de persvoet glijdt moeiteloos over stof en zorgt altijd voor mooie en gelijkmatige steken.

Functie "My Custom Stitch"
Welk type steek ook uw voorkeur geniet … de functie 'My Custom Stitch' biedt u de vrijheid om uw eigen steekontwerp te maken, rechtstreeks op het LCD-scherm.

Kniehevel
Maak uw handen vrij door de persvoet omhoog of omlaag te brengen met deze kniehevel. Ideaal bij grote projecten.

7-punts Transporteur
Een langere transporteur zorgt voor een uitstekende verwerking van meerdere stoflagen. Om rechte steken in 8 richtingen en zigzagsteken in 4 richtingen te naaien.

Onafhankelijk spoelwindsysteem
Wind een nieuwe spoel op zonder uw naaiwerk te onderbreken.

2 USB-poorten
Eén USB-aansluiting voor een muis of geheugenstick om uw steken te importeren en exporteren. En één USB-aansluiting voor uw pc om uw machine gemakkelijk te updaten.

Inclusief diverse extra naaivoeten
De Innov-is VQ2 bevat een uitgebreide serie naaivoeten, waaronder een open fantasiequiltvoet en een 1/4" quiltvoet met geleider.

Handig opbergvak voor accessoires
Berg al uw accessoires overzichtelijk op.

Decoratieve spoelhuis (optioneel)
Voeg indrukwekkende steken toe aan uw projecten met het decoratieve spoelhuis. Met het spoelhuis kunt u tal van decoratieve garens gebruiken in uw creaties. Op deze manier kunt u diverse garens verwerken die niet door het oog van de naald passen. Creëer de mooiste 3D effecten!

Circulair hulpstuk (optioneel)
Met het circulaire hulpstuk kunt u bijvoorbeeld bogen en concentrische cirkels naaien. Gebruik de band- en kordonneervoet voor indrukwekkende effecten, zoals sierstiksels en sierbanden.

Klossenstandaard met 2 pennen (optioneel)
Deze klossenstandaard met 2 pennen wordt stevig aan de machine bevestigd en biedt plaats aan twee grote garenklossen voor de aanvoer van garen of om met twee naalden te naaien.

Extra grote verlengtafel (optioneel)
Vergroot het naaioppervlak met deze extra grote en brede aanschuiftafel. Ideaal voor grote quilt- en naaiprojecten.

Gemotoriseerde boventransportvoet (optioneel)
Met deze geavanceerde, gemotoriseerde voet met boventransport kunt u een enorme reeks stoffen (zoals denim, zijde, stretch- en dikke stoffen) met het grootste gemak doorvoeren.

Multifunctioneel voetpedaal (optioneel)
Een multifunctioneel voetpedaal met hielbediening en zijpedaal. Bekend uit de confectie-industrie. Bedien meerdere functies met het voetpedaal:

  • Draadafknipfunctie
  • Naald omhoog/omlaag
  • Achteruit naaien
  • Eén steek naaien


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.