• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
 • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Brother KD40s Little Angel elektronische kindernaaimachine

€ 305,00
-9%
€ 278,00
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Ga je beginnen met naaien? Dan heeft de gebruiksvriendelijke Brother KD40s Little Angel naaimachine alles wat je nodig hebt om met veel plezier met naaien te beginnen.

Wij vinden dat creatief bezig zijn vooral leuk moet zijn, zonder moeite. Daarom hebben we de KD40s voorzien van veel handige en eenvoudig te gebruiken functies

Met 40 steken en diverse handige opties biedt de KD40s genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit te laten groeien. De steekbreedte en -lengte kan worden aangepast, de naaldpositie kan worden verplaatst en automatische hechtsteken zorgen voor perfecte afwerkingen.

Eenmaal begonnen, zul je vast veel gebruik gaan maken van deze naaimachine. Daarom heeft de KD40s een stabiele naaldstang. Hierdoor kun je gemakkelijk stevige stoffen naaien zoals spijkerstof of meerdere lagen stof tegelijk verwerken.

Een schuifknop voor snelheidsregeling zorgt ervoor dat je de controle hebt over de snelheid waarmee je naait, wat heel fijn is wanneer je iets nieuws uitprobeert of als je heel nauwkeurige naden gaat naaien.

Dankzij de start/stopknop, de naaldinrijger en de snel verwisselbare spoel kun je nagenoeg direct aan de slag. Dat betekent dat er meer tijd overblijft om leuke kleding te maken!

En voor de zekerheid zit er een vingerbescherming op om ongelukjes te voorkomen als je de machine de eerste keren gebruikt.

De KD40s heeft een metalen chassis en naaldstang; daardoor bestaat de machine uit 46% minder plastic! Licht in gewicht, zodat de machine mee naar de naailes genomen kan worden, om samen met andere naailiefhebbers aan de slag te gaan of om de naaimachine te verplaatsen naar een andere werkplek – maar de KD40s is tegelijkertijd ook een stevige en betrouwbare naaimachine.

Of je nu een fashionista in de dop bent, een toekomstige ontwerper, cosplayer, spullen graag een nieuw leven geeft (upcycling) of gewoon ervan houdt om dingen te maken; met de KD40s 'at your side' zul je een perfecte start maken!


 • 40 steken
 • Eenvoudige naaldinrijger
 • Start/stopknop
 • Instelbare naaisnelheid
 • Heldere LED-verlichting
 • Achteruitnaaien
 • Vingerbescherming
 • Online instructievideo’s

 • Bepaal zelf!
  Maak een keuze uit drie leuke frontpanels en bepaal zelf welke ‘look’ het beste bij je past.

  40 steken
  Met 40 steken, waaronder vijf automatische een-staps knoopsgaten, is altijd wel de juiste steek te vinden.

  Gemakkelijke steekkeuze
  Gebruik de elektronische toetsen om gemakkelijk de juiste steek te selecteren én de steeklengte en -breedte in te stellen.

  Eenvoudig naaldinrijgsysteem

  Met aanduidingen op de machine en een eenvoudige naaldinrijger is de KD40s supersnel ingeregen.

  Start/stopknop
  Start of stop snel met naaien met één druk op de knop.

  Heldere LED-verlichting
  Duidelijk zicht op je naaiwerk, op ieder moment van de dag.

  Spoel opwinden
  Gemakkelijk en snel spoeltjes opwinden.

  Meegeleverde accessoires
  Nuttig voor diverse naaitechnieken – dankzij de zeven naaivoetjes en vele soorten accessoires groeit de KD40s met jouw naaiervaring mee!

  Vingerbescherming
  Zorgeloos naaiplezier.

  Duidelijk LCD-display

  Voorkom beginnersfouten! Het display laat duidelijk belangrijke informatie zien, zoals steekbreedte en -lengte en een advies voor het beste naaivoetje.

  Schuifknop voor snelheidsregeling
  Controleer de snelheid waarmee je wilt naaien.

  Snel verwisselbare spoel (met mes)
  Plaats een volle spoel en je kunt meteen beginnen met naaien.

  Naaien uit de vrije arm
  Gemakkelijk te veranderen. Handig voor het naaien van tubulaire kledingstukken zoals bij het maken van een zoom in een mouw of een broekspijp.

  Extra, extra!

  Dankzij de vijf extra instellingsmogelijkheden, maakt de KD40s het naaiwerk gemakkelijker –

  • Naald omhoog/omlaag, links/midden – pas de naaldpositie aan naar je eigen voorkeur
  • Naaien met tweelingnaald – om t-shirts, sweaters, tricots en gebreide stoffen door te stikken (Tweelingnaald niet inbegrepenGemakkelijk)
  • Naaisnelheid – standaard of langzaam, jij bepaalt het!
  • Automatische verstevigings-/achteruitsteken – professionele afwerking, sterke steken. Maak mooie projecten, die goed in elkaar zitten.
  • Steek aanpassen – pas decoratieve steken zo aan, zodat ze perfect uitkomen.


  “Groene” machine

  De aarde heeft onze bescherming nodig. Daarom vinden wij het heel belangrijk om milieubewuste producten te maken. We hebben de KD40s ontworpen met een metalen chassis en naaldstang, waardoor er 46% minder plastic is gebruikt! Daardoor gaat deze machine langer mee en zorgt hij voor jaren naaiplezier ‘at your side’.


  Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.