• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Pfaff expression™ 710 + GRATIS AANSCHUIFTAFEL

€ 1.699,00
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De PFAFF® expression™ 710 naaimachine is de perfecte keuze voor wie quilt, woonaccessoires naait en van mode houdt – kortom voor iedereen die iets maakt.


Benut veelzijdigheid en precisie.
Met verfijnde technologie, verfijnde elegantie en indrukwekkende vindingrijkheid van PFAFF® laat u inspireren om uw volgende artistieke reis aan te gaan.


  • PFAFF® kleuren touchscreen
  • Het originele IDT-systeem™
  • Grote naairuimte
  • 247 Steken
  • Schuifregelaar voor snelheid
  • Het originele IDT-systeem™
  • Zelfinstellende spanning
  • Creatieve Signature™ steekaanpassing
  • 3 ingebouwde naailettertypen


Bijzonderheden:

Benut veelzijdigheid en precisie
Met verfijnde technologie, verfijnde elegantie en indrukwekkende vindingrijkheid van PFAFF® laat u inspireren om uw volgende artistieke reis aan te gaan.


PFAFF-kleurenaanraakscherm®
Bekijk steken op ware grootte en krijg alle naai-informatie die u nodig hebt direct op een kleurenaanraakscherm met hoge resolutie van 70 mm x 53 mm (3,5").


Grote naairuimte
Het naaigebied rechts van de naald is bijna 10" (250 mm), ideaal voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling.


Het originele IDT-systeem™
Integrated Dual Transport, alleen van PFAFF,® voert alle soorten stof nauwkeurig van boven en onder voor perfecte stiksels, elke keer weer.


Automatische naaivoetlift
Heft de naaivoet onmiddellijk op wanneer de naald is ingesteld om naar beneden te stoppen.


Groot aantal steken
Brede selectie van 245 hoogwaardige steken voor unieke versieringen, perfect gestikt tot 9 mm.


Creatieve handtekening™
Pas steken aan met nauwkeurig taps toelopen, steekpositionering, spiegelbeeldvorming, dichtheid en tweelingnaalden.


Zelfinstellende spanning
De optimale spanning wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken en stoffen.


Sensormatic Knoopsgaten
Sensormatic Foot naait automatisch perfect uitgebalanceerde knoopsgaten in één stap, elke keer weer.


Lettertypen naaien

Kies uit 3 ingebouwde naailettertypen.


NAAI-EIGENSCHAPPEN

Automatische, zelfregelende draadspanning Wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken/stofsoorten. Indien gewenst eenvoudig aan te passen voor speciale technieken.


Sensormatic knoopsgaten De sensormatic knoopsgatenvoet naait automatisch perfect uitgebalanceerde eenstaps-knoopsgaten - telkens weer. • Beide knoopsgatkolommen worden in dezelfde richting genaaid voor een precieze stekenkwaliteit. • 8 knoopsgatstijlen, ontworpen voor verschillende toepassingen.


3 ingebouwde naailettertypes Kies uit 3 naailettertypes, zowel hoofdletters als kleine letters, voor eenvoudig programmeren.


37 naaldposities Voor exacte plaatsing van de rechte steek. Perfect voor doorstikken, naaien op de stofrand, in de naad of quilten. Standen voor naaien uit de vrije hand Kies uit 3 modi voor naaien, quilten, schilderen met garen en stoppen uit de vrije hand. Kies de beste modus voor uw specifieke techniek.


Handige plaats voor het omlaag brengen van de transporteur vanaf de voorkant van de machine.


Steekbreedtebeveiliging Selecteer de steekbreedtebeveiliging om het breken van de naald bij accessoires voor rechte steken te voorkomen.


Extra hoge persvoetllichter Zet de persvoetlichter extra hoog en de transporttanden omlaag zodat dikke stoffen eenvoudig kunnen worden geplaatst.


Quick Help systeem Druk op het quick help icoon voor directe informatie. Naaldstop omhoog/omlaag Laat de naald boven of in de stof stoppen voor eenvoudig draaien, het maken van applicaties en meer.


Draadafsnijder Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en brengt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.


Start-/Stop toets Naai zonder voetpedaal. Handig voor het naaien van lange naden, het naaien uit de vrije hand en knoopsgaten.


Steek herstarten Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt, hoeft te resetten.

Onmiddellijk afhechten Als u hierop drukt, hecht de naaimachine automatisch af en stopt voor een snelle en eenvoudige afwerking.


MACHINE-EIGENSCHAPPEN

LED-verlichte naai-/werkruimte Ontworpen voor een gelijkmatige verlichting van het hele werkgebied. • LED technologie en lichtgeleiders zorgen voor een excellente verlichting van uw werkgebied.

Bekijk stof en steken in werkelijke kleuren, zonder schaduw.


Snelheidsschuif Regel de naaisnelheid met de snelheidsschuif voor volledige controle.


Persoonlijk menu Bewaar tot 30 persoonlijke steken of reeksen in een map om ze op een later tijdstip weer opnieuw te naaien.


Stekenreeeks Combineeer en bewaar tot 99 steken en/of letters. Ingebouwde draadinsteker Maakt het insteken van de draad snel en gemakkelijk.


Onderdraadsensor waarschuwt als de onderdraad bijna op is.


Klemvrije, roterende grijper Geen verknoping of ophoping van garen in het spoelgebied.


Rechtstreeks spoelen vanuit de naald Tijdbesparend en handig.


Inclusief naaivoeten 9 verschillende naaivoeten voor al uw basiswensen.


Updateable Download de nieuwste programmaversie van internet; update snel met een USB stick.


Kies uit 12 talen in het instellingenmenu en zorg ervoor dat u en uw PFAFF® expression™ 710 naaimachine dezelfde taal spreken.


Ingebouwde stylushouder Zo heeft u uw stylus altijd bij de hand.


Zachte beschermhoes Stofvrij opbergen van uw naaimachine.


Liniaal in zowel inches als centimeters op de grondplaat Handig en direct meten op uw PFAFF® expression™ 710 naaimachine.


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.