• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

PFAFF select™ 4.2 naaimachine

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De select™ 4.2 naaimachine biedt het gemak van moderne technologie plus een aantal indrukwekkende extra’s die het naaien nog leuker en eenvoudiger maken.


Eigenschappen van de machine:


LED-lampjes Lichtbron die lang meegaat en uw naaiprojecten helder verlicht.


Instelbare naaldposities Voor exacte plaatsing van uw rechte steek.


Spoelen U hoeft de draad niet uit uw PFAFF® select™ naaimachine te halen, u kunt direct opspoelen vanaf de naald. Het opspoelen stopt automatisch wanneer uw klosje vol is.


Harde beschermkap Beschermt uw naaimachine tijdens het vervoer en houdt de machine stofvrij.


Steekbreedte Variabele steekbreedte. Geweldig voor decoratieve technieken als applicatie of tapering.


Naai langzaam Stel uw gewenste snelheid in voor meer controle tijdens het naaien. Kies volledige snelheid of halve snelheid met de schuif op het voetpedaal.


Extra dunne vrije arm De naald zit dicht bij de rand van de vrije arm voor meer controle tijdens het naaien. De smalle vrije arm is perfect voor het naaien van manchetten, halslijnen, het zomen van broeken en meer.


Naaivoeten vast- en losklikken Als u de naaivoet wilt vervangen, klikt u deze los en klikt u een nieuwe vast. Er zijn geen schroeven of andere gereedschappen nodig. Werken met de PFAFF® select™ naaimachine is supereenvoudig.


Klik-klaar steekplaat De steekplaat kan snel en eenvoudig worden vervangen.


Twee garenpennen De hoofdgarenpen kantelt eenvoudig omhoog zodat u uw garen erop kunt schuiven. De extra garenpen is beschikbaar voor naaien met een tweelingnaald.


Eenvoudig toegankelijke draadafsnijder De draadafsnijder zit op de zijkant van uw select™ naaimachine om eenvoudig draden af te snijden


Naaifuncties:


Het originele IDT™ systeem Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 40 jaar! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen.


Easy select™ systeem Kies snel een steek met één druk op een toets. U kunt de steken zelfs combineren voor meer afwisseling.


Ingebouwde draadinsteker Maakt het inrijgen van de naald snel en gemakkelijk.


Elektronische naaldkracht Geeft steek voor steek controle en volledige naaldkracht bij alle snelheden.


Veel verschillende steken Inclusief nuttige steken, knoopsgaten, elastische steken en decoratieve steken.


Wegdraaibare accessoiredoos met uitneembare bakjes Houd al uw accessoires op orde. Naaien uit de vrije hand Voor al uw meanderwerk, borduurwerk uit de vrije hand en stopwerk. U zet de persvoetlichter gewoon in de free-motionstand en naait iedere gewenste steek.


Inclusief extra naaivoeten 8 verschillende naaivoeten voor al uw basisbehoeften.


Extra veel ruimte onder de naaivoet De naaivoet kan extra ver omhoog om eenvoudiger meerdere lagen dikke of volumineuze stoffen onder de naaivoet te kunnen leggen.


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.