• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Singer Confidence™ 7463 naaimachine

€ 399,00
-13%
€ 349,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad bij fabrikant
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

GEBRUIKSVRIENDELIJKE NAAIMACHINE


Elektronische naaimachine: De Singer Confidence 7463 is een gebruiksvriendelijke naaimachine met vele mogelijkheden. Dankzij de moderne computergestuurde technologie wordt het naaien een stuk gemakkelijker en bovendien ziet het resultaat er professioneler uit! Deze elektronische naaimachine beschikt over 30 naaiprogramma’s, die u met handige snelkeuzetoetsen kunt selecteren.


Snel klaar voor gebruik: de Confidence 7463 is uitgerust met een automatische draadinrijger. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen, is de draad inleggen en hem doorhalen via de draadinrijger. Dat scheelt het lastige, soms frustrerende klusje van het vinden van het oog van de naald. In combinatie met het snel-start spoelsysteem is deze elektronische naaimachine in een mum van tijd klaar voor gebruik.


Met verlichting en vrije arm: deze naaimachine is voorzien van dubbele led-verlichting, zodat u een helder licht heeft tijdens het aanbrengen van de naden. Verder is deze elektronische naaimachine uitgerust met de vrije arm. Door een gedeelte van het naaioppervlak af te koppelen, kunt u de naaitafel versmallen. Ideaal voor bijvoorbeeld het naaien van mouwen of broekspijpen.


Meegeleverde accesoires:

Standaard naaivoet, Ritsvoet, Blindzoomvoet, Cordonvoet, Knoopsgatvoet, Naaimachinenaalden, Spoeltjes, Kloskapjes, Stopplaat, Extra garenklospin, Garenpenviltjes, Schroevendraaier, Tornmes


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.