• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Singer Legacy™ C440 naaimachine

€ 999,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Met zijn slanke en moderne ontwerp en hoogwaardige functies is dit de perfecte machine voor echte naailiefhebbers.


De Legacy C440 naaimachine heeft 200 ingebouwde steekpatronen, waaronder satijnsteken, stretchsteken, decoratieve steken – zelfs quilt- en erfstuksteken.
Uw steekselectie wordt weergegeven op het grote LCD-touchscreen. U kunt de afbeelding spiegelen en de steeklengte, -breedte en -dichtheid aanpassen, wat nog meer creatieve opties biedt.


Er zijn alfanumerieke steekpatronen ingebouwd, die zelfs kunnen worden gecombineerd met decoratieve steken om unieke stekenreeksen te creëren en vervolgens worden opgeslagen in een van de ingebouwde herinneringen van de machine voor het personaliseren van geschenken, quilts, kinderkleding en nog veel meer.


Er is een ingebouwde naaldinrijger en een drop-in spoel aan de bovenkant, zodat u uw machine eenvoudig kunt instellen voor naaien.
Stel met de snelheidsregeling de maximale naaisnelheid van uw machine in zoals u dat wilt.


Laat de transporteur van de machine zakken voor naaien uit de vrije hand, zoals quilten met stippen of monogrammen uit de vrije hand. Knip de draden met een druk op de knop af met de handige draadkniptoets.


Meegeleverde accessoires:
Voet voor algemeen gebruik, Satijnsteekvoet, Overhandse voet, Blindzoomvoet, Ritsvoet, Knoopsgatvoet met onderplaat, Rechte steekvoet, Knoop-naaivoet, Open teenvoet, Borduurvoet, Parallelle naaivoet, Quiltstang, Draadklosnet, Klos Viltpen, schroevendraaier, naaldplaatschroevendraaier, tornmesje / pluizenborstel, draadkloskappen, extra garenpen, klossen (transparant klasse 15) en pak naalden


Naaien op hoge snelheid (800 / min)

Aantal steken: 200

Eenstaps-knoopsgat: 13

Ingebouwde draadinrijger

Scherm touchscreen

Spoeltype class 15

Vrije arm

Achteruit naaien drukknop

Steken spiegelen

Automatische draadspanning

Spoelstand horizontaal "drop-in"

Ingebouwde draadafsnijder

Afhechttoets

Naald omhoog/omlaag

Start/stop knop

Aanpasbare steekbreedte

Aanpasbare steeklengte

Aanpasbare snelheid

Tweelingnaaldfuntie

Variabele naaldposities


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.