• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Singer Stylist™ 9100 naaimachine

€ 599,00

Op voorraad bij fabrikant
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Deze naaimachine biedt u eindeloze mogelijkheden om flair te geven aan allerlei projecten. Creëer en personaliseer naar uw wensen.


Deze Stylist naaimachine is een betrouwbare naaimachine die perfect is voor professionals en amateurs. Hij is niet alleen ideaal voor het maken en ontwerpen, maar ook voor het repareren, stikken, afwerken van zomen en randen, en nog veel meer. Deze Singer naaimachine strekt de rand van de stof om je werk makkelijker te maken.


Deze machine is makkelijk te gebruiken en de snelheid, breedte, lengte enz. zijn allemaal in te stellen. Hij heeft een verlengsnoer om comfortabeler te werken. De machine heeft 13 naaldposities en 220 ingebouwde steken om te voldoen aan verschillende behoeften. De doorzichtige kap maakt het makkelijk om de draadtoevoer op de spoel in de gaten te houden.


Aanpasbare snelheid

Aanpasbare steekbreedte

Aanpasbare steeklengte

Aantal steken: 220

Achteruit naaien drukknop

Afhechttoets

Automatische draadspanning

Eenstaps-knoopsgat: 9

Ingebouwde draadafsnijder

Ingebouwde draadinrijger

Lettertypes: 5

Naald omhoog/omlaag

Scherm lcd

Spoelstand

horizontaal "drop-in"

Spoeltype class 15

Start/stop knop

Tweelingnaaldfuntie

Variabele naaldposities

Vrije arm

Maximum steekbreedte 7mm


Meegeleverde accessoires:

borsteltje, extra garenpen, garenpenvilt, garenschijven, naadschulpzaag, naaldpakket, rand- en quiltgeleider, schroevendraaier, stofkap (zacht), verlengtafel

Meegeleverde persvoeten:

blindzoomvoet, knoopnaaivoet, knoopsgatvoet, overhandse voet, ritsvoet, rolzoomvoet, satijnsteekvoet, stop- en borduurvoet, universele naaivoet, verzamelvoet


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.