• 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.
  • 078-6912577 VOOR REPARATIE AAN ALLE MERKEN NAAI- EN LOCKMACHINES EN VERKOOP VAN NIEUWE MACHINES.

Singer Confidence™ 7640 naaimachine

€ 499,00

Op voorraad bij fabrikant
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Geweldige functies


Modern design en veel accessoires. Online Owner’s Class-video’s helpen u met vertrouwen te naaien!


De Confidence 7640 naaimachine heeft veel functies waar naaisters van houden!
Met 200 steken waaruit u kunt kiezen, kan u mode, woondecoratie en nog veel meer creëren en verfraaien. Er zijn ook alfanumerieke patronen ingebouwd, zodat u projecten kunt personaliseren met belettering.


Naai knoopsgaten in één eenvoudige stap met keer op keer consistente resultaten. U kunt zelfs kiezen uit 8 verschillende stijlen knoopsgaten – zoals de basis trensstijl, het ronde uiteinde en het sleutelgat, ideaal voor herenkleding en bovenkleding.
Programmeerbare naald omhoog / omlaag is een must-have voor quilten, applicaties naaien en zelfs doorstikken. Wanneer u een steek selecteert, worden de optimale steeklengte en -breedte voor u geselecteerd, wat tijd bespaart. Pas steken aan om projecten te personaliseren met instelbare steeklengte en steekbreedte, zichtbaar op het LCD-scherm.


Met de Top Drop-in Bobbin kunt u eenvoudig uw draadvoorraad controleren, zodat u niet zonder draad komt te zitten in het midden van een naad.
U kunt zelfs de maximale naaisnelheid van de machine instellen met de snelheidsregelingshendel – langzamer voor ingewikkelder projecten of sneller voor lange naden op gordijnen of dekbedden – u heeft altijd de controle. Trek het verwijderbare opbergvak uit om toegang te krijgen tot de vrije arm, waardoor het nog gemakkelijker wordt om broekzomen en manchetten, kinderkleding en andere kleinere projecten te naaien.
Een van de vele meegeleverde accessoires is de SINGER® Sew Easy Foot om u te helpen de stof te geleiden voor perfect rechte naden.


Meegeleverde accessoires:

Voet voor algemeen gebruik, Ritsvoet, Knoopsgatvoet, Knoop-naaivoet, Naaivoet, Blindzoomvoet, Satijnsteekvoet, Gelijkmatige aanvoer- / loopvoet, Open teenvoet, Koordvoet, Aanschuiftafel, Naadscheur / Pluizenborstel, Rand / Quiltgids, naaldpakket, klossen (transparant klasse 15), garenschijven, extra garenpen, garenpen, schroevendraaier, zachte stofkap, steekpatroonkaart en steekkaarthouder


Specificaties:

Online Owner’s Class
Ingebouwde belettering
Tijdelijke geheugencapaciteit (40 tekens)
Ingebouwde steken (200)
Eenstaps-knoopsgat (8)
Ingebouwde draadinsteker
Top Drop In Bobbin
Drop Feed
Selectie van toetssteeksteek
Instelbare steeklengte (4,5 mm)
Verstelbare steekbreedte (7 mm)
Achteruit (aanraakknop)
Zwaar metalen frame
Snelheidsregeling (mechanisch)
Start / stop-knop
Naald omhoog / omlaag
Programmeerbare naald omhoog / omlaag
LCD-scherm
Vrije arm
Inclusief verlengtafel
Machine Cover (Soft Cover)
Opklikbare naaivoeten
Tweelingnaaldfunctie
Bobbin Class


Voor een plezierig gebruik van uw naaimachine is uitleg vereist, daarom hebben wij het liefst dat de machine in de winkel wordt opgehaald. Dan geven we een gratis instructie. Als het voor een cadeau is adviseren wij dat diegene achteraf langs komt voor een gratis les.